My top 10 sfaturi de îngrijire pentru mâini și unghii în perioada de toamnă-iarnă

Unghii sănătoase sunt ușor roz, iar unghia, de asemenea, protejează Degetele de la un prejudiciu. Despre real funcția de unghii și m-am gândit atât de direct nici măcar o dată, ca un aspect de Frumusețe stă aici în prim-plan. Tocmai acum, toamna și iarna mâinile noastre și unghiile toată mâna meteorologice influențe. Prin urmare, azi am câteva sfaturi pentru tine, care mă folosesc și în aceste luni.

O cantitate suficientă de apă, doar unul dintre ei să bea, pentru că astfel pielea și chiar și mâinile deja dată din interior, cu suficientă umiditate. Mâinile în principal ca o carte de vizită, care poate trăda ceva există.

5 sfaturi de frumusete de îngrijire a mâinilor în toamna și iarna

  1. Se spele pe mâini

Da, chiar și în mâinile de o știință poate reprezenta spălate. Mai mult decât atât, nu este atât de dificil este destul, dacă ținem cont de câteva lucruri.

foto13

Pielea isi pierde grăsime și de umiditate dacă se spala prea cald, așa că trebuie să curățați-l cu apă caldă. În plus, manta acidă a pielii poate fi afectată, dacă ați utilizat prea mult săpun. Aici am pus la ph neutru sau Ulei-care conțin săpun, care va sprijini și de a proteja.

  1. Mănuși

Destul de simplu, dar foarte eficient. În zilele reci trebuie să fie protejați mănuși, pentru a mâinile de uscare. Dar chiar și atunci când de curățare apartament cu o varietate de detergenți, mănuși, constituie un avantaj. Există, de asemenea, mănuși speciale, care se unge mâinile cu anumite ingrediente pe timp de noapte. Dar acest lucru trebuie să iubim pe ambreiaj.

  1. Caldă la picioare cu ulei de măsline, miere sau ulei de jojoba

În cazul în care vremea va fi inconfortabil, vreau să am de a menține mâinile mele și unghiile suficient. Așa cum eu sunt un mare fan de o baie calda cu ulei de măsline. După câteva minute, mâinile sunt frumoase, moale și crema apoi am încă o cremă pentru mâini. Toate acestea fac înainte de a merge la culcare, apoi, de îngrijire pot fi depuse pe timp de noapte. Sau la fel fac și acest lucru este surprinzător de caldă la picioare cu un pic de jojoba. Pentru mai multe Portie de umiditate poate oferi, de asemenea, o pereche de linguri de miere.

  1. Manual de peeling

Uneori, eu nu-mi prea place de casă manual de peeling. Acesta indeparteaza celulele moarte ale pielii și asigură că următoarele accesorii pot fi incluse mai bine. Pentru a face acest lucru, am amesteca 4 linguri de ulei de masline cu 1 lingura de zahar. Am adăuga încă o Liniuță de suc de lamaie pentru a face acest lucru răzătoare și amestecul în piele. După un timp de expunere de aproximativ 10 minute, mă spăl cu apă caldă și crema de mâinile mele.

  1. Crema pentru mâini

Cu o astfel de varietate de diferite creme pentru mâini, puteți disperare înainte cu ușurință. Fiecare mână și pielea, probabil, există și alte nevoi, și, prin urmare mele. Eu folosesc în toamna și iarna de grăsime mai слащавые de îngrijire, decât în timpul verii. În acest sens am urmărit atent și de faptul că produsele mele conțin ulei de măsline sau ulei de ciubotica-cucului de seara. Ulei de ciubotica-cucului de seara conține și anume Omega-6 acizi grași, care sunt potrivite pentru pielea sensibila este perfect. O varietate de ingrediente, cum ar fi uree, glicerina si unt de Shea poate calma buzele crăpate și uscate mâini și din nou „prin”.

5 Beauty sfaturi pentru îngrijirea unghiilor în toamna și iarna

  1. Cuticulele

Am folosit pentru a tăia cuticulele de multe ori, între timp, m-am întors de alunecare-le mai mult. Dacă o faci în mod regulat, veți obține o formă mai frumoasă. Buna cuticula este baza pentru cele mai frumoase unghii. După caldă de baie pentru palme, eu sunt primul care folosesc roz bețe de lemn pentru a împinge înapoi cuticulele. Apoi am pus cu grija pe diferite Nagelöle. Este preferata mea regenerating nail oil de la ANNY aici în prezent. Pornesc un pic de o un pic de Ulei și ușor помассируй. Ca o alternativă puteți folosi, de asemenea, ulei pentru copii, crema sau ulei de măsline.

  1. Tăiați unghiile

Dacă am cui nu-l arunce în aer, mi-am dat repede unghiile mele întotdeauna o pilă fină. Există, de asemenea, o mulțime de diferite. Nisip de dafin, diamant, safir, ceramică sau sticlă – ce fel de taiere să-l utilizați? Eu prefer dosar este deja un bun sticlă, dar ele sunt, de asemenea, un pic mai scump. Ceramica pilă-ul este foarte similar. Este, de asemenea, are avantajul că este запечатывает unghiile drept. Pentru a călători am dosar întotdeauna Buffer. Mele Tampon pilă are mai multe pagini, și puteți curăța decupa astfel, de formă, de șlefuire și lustruire. În plus, am plecat unghiile atât de lungi, că ei au cel puțin aceeași lungime ca și vârful degetului sau ceva sa se ridice. Aceasta deosebire, desigur, de la persoană la persoană și de la unghia in jos.

foto14

  1. Lac de unghii

Lac de unghii nu este dăunătoare pentru unghii, acestea protejează unghia, printre altele, de uscare. Deoarece unghia este alcătuită din безжизненного al substanței, este, de asemenea, nu vă faceți Griji, că unghia nu poate respira, pentru că el încă nu respiră. În plus, în condiții de siguranță puteți provoca Base Coat de la lac de unghii. Acest lucru compensează mici șanțuri și denivelări unghiilor. Totodată, protejează unghiile lor, de asemenea, de la decolorare. Pentru ca unghiile mele acționează îngust, lacuri, eu doar zona centrală, și lăsați pe laturile mici benzi de nevopsită.

  1. Lichid pentru îndepărtarea lacului

Aici eu de fapt folosesc doar soft libere și acetonă lichid pentru îndepărtarea lacului, deoarece acetona este destul de agresiv și grăsimi esențiale, unghia trebuie să decidă. Pentru aceasta, eu iau două discuri de bumbac, de sus dau suficient pentru a elimina și faceți clic pe unghie. Eu plec acum, așteptați un timp și apoi scoateți lac. Lac de unghii, de asemenea, elimina toate pe dos, ca să nu mă mobila, tapiterie din neatenție unghii resturile de lac sub unghie. Parțial este deja lichid pentru îndepărtarea lacului cu diferite Uleiuri, care au un impact direct hrănitoare efect.

  1. Ingrijirea unghiilor din interior

De asemenea, cu ajutorul nutriție adecvată și o varietate de super poate menține unghiile lor. Semințele de cânepă, quinoa și ulei de nucă de cocos se referă aici la meu preferat. Semințele de cânepă griji cu proteine pentru unghii tari. Quinoa nu numai delicioase vegetariene de a manca. Acesta conține, de asemenea, o mulțime de calciu, care contribuie la creșterea unghiilor. Ulei de nucă de cocos conține foarte multe grăsimi, care furnizează unghiilor cu umezeala din interior.

Care sunt cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea mâinilor și unghiilor?