10 îngrijire mâini sfaturi Împotriva uscăciune mâini

Mâinile tale de zi cu zi de a lucra și în mod constant diferite este expus la influențele mediului.Schimbările de temperatură, apă și detergent, care pot crea le face destul de frumos. Normal cremă pentru mâini singur nu este suficient de multe ori în calitate de prejudicii.

Cu aceste 10 sfaturi curatatorie blând mâinile vor fi din nou moale și bate. În plus, veți învăța cum de a face crema de maini pentru uscat mâinile pur și simplu ei înșiși.

10 sfaturi pentru mâini frumoase

 1. Îngrijire Mâini Sfat: Se Spală Corect Pe Mâini

foto15Cel mai bun tratament împotriva uscat mâinile întotdeauna începe cu o curățare adecvată. Când spălarea mâinilor, pielea este lipsită de grăsime și de umiditate.

Apa fierbinte poate deteriora pielea uscată suplimentar. Spălați-vă pe mâini, astfel încât preferă să doar cu apă caldă. În plus, Evitați obișnuit de săpun, pentru că aceste atacuri manta acidă a pielii. PH-neutru săpun și semințe oleaginoase, cum EUCERIN pH5 sapun gratuit o lotiune de buc, activeaza pielea menirea de a proteja si curata, moale.

 1. Îngrijire mâini Sfat: crema potrivită împotriva uscate mâini alege

Corp lotiuni oferi pielea intens hidratează și conferă catifelat-moale de piele. Cu toate acestea, nevoile de mâinile tale sunt diferite de la dumneavoastră decât restul corpului. La urma urmei, pielea mâinilor va dura mult mai mult și necesită, prin urmare, în lupta cu pielea uscata, chiar și după îngrijire suplimentară. Acestea sunt, prin urmare, preferă să nu facă greșeli, pentru a înlocui dvs. cremă pentru mâini cu ajutorul Body Lotion.

 1. Îngrijire mâini Sfat: a se purta mănuși de

Piele de protecție a lor, poate fi susținută articole de toaletă, cum ar fi crema de mâini, cu toate acestea, în unele sfere ale vieții, el nu este suficient, din păcate. Prin urmare, se recomandă, în grădină și de a purta la domiciliu, asigurați-vă că purtați mănuși. Ai grijă de mâinile uscate și menține pielea moale și netedă.

 1. Îngrijire mâini Sfat: unghii casante cu ajutorul acasă căi de combatere a

Cea mai bună îngrijire partener слоящихся unghii deget de la tine de acasă asigură: uleiul de măsline. Doar o dată sau de două ori pe săptămână vârfurile degetelor într-un vas cu apă caldă ulei de măsline de slam dunk și unghii, precum și pentru a consolida unghiei. De asemenea, înainte de casa de lucrări legate de umiditate, este recomandat să freca unghiile cu ulei de măsline în avans. Cu ajutorul acestui îngrijire a preveni o deshidratare de la început și oferă unghiilor o protecție suficientă.

 1. Îngrijire mâini Sfat: ca o suplimentare de acasă căi de îngrijire

Sucul de lamaie este un mic miracol remediu pentru supla moale de mână, care poate fi utilizat în plus față de crema de maini. Frecati bine sa umede mâinile după Waschenmit de suc de lamaie. Umed, pielea absoarbe substantele nutritive de suc de lamaie mai ușor și, în plus clarificat încă o dată. Și încă unul estetic efect secundar este: acid citric albește unghiile îngălbenite. Astfel, unghiile tale arata bine îngrijit, chiar și fără lac de unghii și frumos.

 1. Îngrijire mâini Sfat: Răsfățați-vă mâinile cu înmuierea mâinilor

Сотворите, și să se ocupe de ea, după înmuierea mâinilor cum să aibă grijă de mâinile blând погладь. Pentru a face acest lucru pur și simplu se amestecă 1 litru de lapte cald cu 5 până la 6 linguri de ulei de măsline. Apoi mâinile timp de aproximativ 10 minute să se scalde în ea moale și elastică piele, bucurându-se. Sfatul nostru: Așteptați un sfert de oră după aceea, a lac aplicat. La urma urmei, unghiile după înmuierea mâinilor umflat și nu asigură o bună Aderență pentru vopsea.

foto16

 1. Îngrijire mâini Sfat: peeling de mâini cu cremă de mâini pentru a face cel mai

De îngrijire a pielii mâinilor peeling elimină celulele moarte paiete, piele uscată, sprijină procesul de regenerare a pielii și asigură o piele moale. Si cel mai important: acest lucru Este făcut într-o clipă ceva din crema pentru mâini și 1 linguriță de zahăr pentru tine! Pur și simplu aplicați de 3 până la 4 minute, amestecul este moale mișcări. Sfatul nostru:spălați peeling după aceea, nu imediat. Introduceți îngrijire țesături timp, de a recruta și numai după aceea se spală resturile de zahăr cu apă caldă.

 1. Îngrijire mâini Sfat: crema pentru mâini facem singuri

Crema pentru mâini împotriva uscăciune mâini, puteți face cu ușurință singur.

Este nevoie de nostru favorit reteta:

 • 20 g de unt de cacao
 • 10 g de unt de Shea
 • 12 ml de ulei de jojoba
 • 12 ml de ulei de migdale dulci

Și așa a mers:

Topi de cacao și de Shea împreună într-un cazan dublu. Adăugați ulei de jojoba și ulei de migdale și se amestecă. Apoi dă-crema de maini, amestecând constant, încet să se răcească. De îndată ce crema sa răcit, acesta este ideal pentru îngrijire de dure, fragile mâini potrivite. Dar, rețineți: a făcut de sine Stătător crema pentru maini nu contine nici un fel de aditivi sau conservanți. Prin urmare, sunteți, din păcate, negativ. Deci, asigurați-vă facut singur cremă pentru mâini timp de câteva săptămâni arde.

Nu aveți timp pentru a încerca o cremă pentru mâini reteta? Apoi, încercați totuși noastre UreaRepair PLUS crema 5% față de uscăciune, roșeață și iritații ale pielii.

 1. Îngrijire mâini Sfat: Сбалансированно de a mânca

Luați-vă o alimentație echilibrată, cu o cantitate suficientă de legume, cereale integrale, leguminoase, lapte, fructe și pește de inima. Deoarece aceste produse nutritive care afectează pozitiv sistemul imunitar al pielii și de a consolida propria protecție contin. Cel mai bun tratament împotriva pielii uscate a mâinilor acum vine ori din interior.

 1. Îngrijire mâini Sfat: bea, Bea, bea

Încercați să ia nu mai puțin de 1,5 până la 2 litri de lichid în Tagzu. Prin urmare, acestea furnizează pielea cu mâinile de umiditate din interior și să dea vigoare, greutățile de zi cu zi cont de săpun, apă și lucru manual pentru a face față cu acest lucru.